5 důvodů, proč si podnikatelky více užijí sex než ženy zaměstnané

19.05.2014 08:31

www.zenybezsefa.cz  5 důvodů, proč si podnikatelky více užijí sex než ženy zaměstnanéNapadlo vás někdy, že ženy, které podnikají a určují si téměř každý krok v životě samy, si více užívají sex než ženy, jež se poslušně hlásí každý pracovní den svému zaměstnavateli a pracovní dobu si z povinnosti odkroutí?

 

Z nezávislých průzkumů vyšlo najevo, že právě podnikající ženy si milování s partnerem dokážou mnohem lépe užít, než právě poctivě pracující, zaměstnané ženy. Někdo by mohl namítat, že je to individuální a záleží na každé ženě zvlášť, nicméně zde jsou důvody, které tvrzení značně potvrzují.

1. Samy si plánují

Může se žít život lépe, než když si ho samy sobě naplánujeme? Když pracujeme ve stresu, že nestíháme povinné vyřizování, nákupy, postarat se o děti a uvízneme v dopravní zácpě, přitom všechno to je zapříčiněno ne naší vinou, cítíme uvnitř sebe silné napětí, sevření, které se nám nedaří uvolnit. Proto jsme pak podrážděné a večer na návrhy partnera stejně tak odmítavě odpovídáme.

Naopak žena, která si stanoví vlastní plán práce a spolu s tím skloubí veškeré povinnosti, týkající se domácnosti, dětí, aj. tak, jak jí to vyhovuje a jak se cítí, pak je ženou neomezenou. Nesvírá ji zbytečné napětí, jedině snad postupující vášeň, která vygraduje večer, když se partner vrátí domů.

  1. Jsou atraktivní

Ať jsou to podnikatelky hubené, nebo s nějakými těmi kily navíc, blond, brunety či zrzky, jsou to vždy ženy atraktivní a pro muže přitažlivé. Moc dobře totiž vědí, že reprezentují vlastní firmu a tudíž prodávají prakticky samy sebe. Aby byly úspěšné, musí dobře působit a to budou jedině v tom případě, budou-li dbát na svůj zevnějšek. Úspěšné podnikatelky jsou krásné a sexy ženy, jež přitahují pohledy mnohých mužů ve společnosti. A nezůstává jen u pohledů.

  1. Váží si samy sebe

Podnikatelky jsou si vědomy svého úspěchu, ale nijak se nad společností nepovyšují. Vědí, že provozování vlastní živnosti není, obzvlášť zpočátku snadné a je nutností vynaložit veškeré úsilí a píli do své firmy. Některé si přitom sáhnou na dno svých možností a tak si samy sebe za zasloužený úspěch považují. Znají své kvality, váží si sebe jako člověka, mají se rády a tím si dokážou plně vychutnat i vášnivou chvilku s partnerem, jež se umí poddat a tak bez milosti užít.

  1. Jsou vyrovnané, sebevědomé

Vnitřní stabilita osobnosti je leckdy nezbytná, obzvlášť pro podnikající ženu. Ta jim nechybí, stejně jako zdravé sebevědomí. Proto jim nejsou milostné hrátky s partnerem cizí a nemají problém se zcela uvolit a každičký okamžik si vychutnat. Nenapadají je myšlenky o potřebě vymalovat strop, nebo co má zítra vařit a co je tedy potřeba nakoupit.

  1. Plně si umí užívat život

Užijí si sex kdykoli a kdekoli. Když je přepadne náhlá chuť, netají se svojí vášní a bez zábran si odvedou partnera do soukromí a tam užijí chvilky sami pro sebe. Nestarají se, co si myslí jiní, zda o nich dokonce vlastní muž smýšlí dobře. Je jim fajn, cítí se perfektně ve svém těle a jsou samy se sebou spokojené. Užívají si každou minutu života.

Malá rada na závěr:

Milé dámy, chcete-li si užít neskonalou rozkoš, pocítit žár spalující vášně a na vlastní kůži poznat, co je to pojem mnohonásobný orgasmus, pak podnikejte!

                                                                                               

www.zenybezsefa.cz                                                                                                                                                                                               - Darina Adámková                                                                                                                 

Foto zdroj: https://gorgeouscompany.me/2014/01/26/passion-drives-my-desire-for-you/

 

 

eBook www.zenybezsefa.czStáhněte si eBook ZDARMA  "11 kroků, jak začít úspěšně podnikat v oblasti visage (nejen po mateřské) "

Dozvíte se moje zkušenosti    a konkrétní kroky                      k podnikání  v nejlépe placené kosmetické společnosti na světě

 

Zde vložte své jméno a email, klikněte na "Stáhnout eBook"

Inspirativní rady od úspěšných žen

Přihlaste se k odběru nejžhavějších novinek, které jinde nenajdete:

Rubriky