BLOG

21.04.2015 14:18

ženy bez šéfaAktuální statistiky ukazují, že v České republice má více než 55 % lidí nadváhu nebo obezitu a stále stoupá počet obézních dětí.

Od třicátého roku věku přibíráme všichni, sportovci a lidé, kteří vědí jak na vyrovnaný jídelníček, však méně nebo vůbec. 

Další statistická čísla hovoří o tom, že polovina žen se pokoušelo za život zhubnout více než 1x a 34 % lidí s nadváhou více než 5x.

 

24.11.2014 10:51

Jsi značka www.zenybezsefa.czO tomto tématu jsem se dozvěděla spoustu zajímavých informací díky on-line kurzu "Jsi značka", který vedl brand manager Tomáš Lukavec. Závěrečným vyvrcholením celého intenzivního kurzu bylo setkání značek tento víkend v Praze.

Mezi hosty byla také světově známá Rostya Gordon Smith.

 

16.09.2014 15:24

Každý jednou začíná www.zenybezsefa.czKaždá aktivní maminka ví, jak je ze začátku těžké přizpůsobit práci s péčí o dítě. Je to ale jen pár dnů, než si vychytáte nejlepší dobu pro klid na práci a naopak dovádění s vašim broučkem. Musíte se jen rozhodnout a začít - vše je možné...         V tomto článku vás odzbrojíme od šesti strachů, které vás blokují na cestě k rozhodnutí.

12.07.2014 21:49

zenybezsefa.cz Proč ženy oddalují mateřství ?Biologické hodiny tikají jako na poplach, ale ženy, které si během několika let vybudovaly kariéru, řeší dilema, zda se věnovat mateřství a všechno to, co pracně a mnohdy velice nesnadně budovaly, nechat být a přijít o to, anebo se vzdát možnosti být někdy matkou.

10.07.2014 16:31

podnikani na mateřskéMateřská, potažmo rodičovská dovolená, se dá prožít různými způsoby. Jsou ženy, které se naplno věnují dítěti a rodině a naprosto je to uspokojuje a naplňuje. Jsou také ženy, které mají touhu dokázat ještě něco víc. Rozhodnou se tedy podnikat. A jak se v příbězích námi oslovených matek - podnikatelek ukazuje, platí zde známé rčení, když se chce, tak to jde. Chce to „jen“ mít nápad, odvahu a silnou vůli.

30.06.2014 10:50

www.zenybezsefa.cz Právě teď je ta nejvhodnější doba začít podnikatRozhodla jste se podnikat, ale pak začnete uvažovat o tom, jestli na to máte a zda to vůbec vyjde. Najednou ztratíte odhodlání, a i když si pořád tak nějak představujete, jak by vaše firma mohla fungovat, malujete si vlastní logo a upravujete nabídku, nic z toho se skutečně nestane, pokud neustále budete váhat.

 

27.06.2014 09:08

Lidé vás odrazují od podnikání – jak se s tím srovnat ? Začít podnikat není jednoduché hned z několika příčin. Když už se rozhodnete, že do toho jdete a máte přesný plán podnikání, začne vás vaše okolí od podnikání odrazovat. Jsou to takzvané „hlasy zvenčí“, které vám nahlodávají myšlenky a pokud se jimi necháte strhnout, nikdy nic pořádného nedokážete!

Co často takové „hlasy“ říkají a jak na to reagovat ?....

23.06.2014 11:10

www.zenybezsefa.czČasto bývá neprávem cílevědomá žena považována za feministku, což je dost omezené tvrzení, které pramení pouze z neznalosti daných pojmů.

Zatímco feministka považuje vše, co činí muž za jednoduché, nedostačující a mnohdy špatné, cílevědomá žena dělá i „mužskou práci“, zaujímá tak často pozice, které však některým pánům nevyhovují a ženu, která jim tak bere práci, označují jako feministku.

19.06.2014 14:01

Z nezávislých průzkumů, které byly zaměřeny na ženy vedoucí vlastní podnik versus ženy zaměstnané vyplynulo, žen podnikatelky se dožívají vyššího věku a to hned z několika důvodů.

17.06.2014 08:39

www.zenybezsefa.czPokud je žena krásná, úspěšná a tudíž i sebevědomá, dalo by se tak nějak logicky předpokládat, že bude mít úspěch i u mužů. Jenže to až taková pravda není, alespoň co se týče dlouhodobých vztahů. Že mají ženy, bohaté a zároveň atraktivní podnikatelky úspěch u mužů není překvapením. Pro mnohé však bude novinkou, že tyto vztahy obvykle nevydrží, ač se žena sebevíc snaží. Problém je paradoxně v jejím úspěchu, který muž stěží zvládne akceptovat. Jedině v případě, že on sám je o něco úspěšnější.

Záznamy: 1 - 10 ze 18
1 | 2 >>

eBook www.zenybezsefa.czStáhněte si eBook ZDARMA  "11 kroků, jak začít úspěšně podnikat v oblasti visage (nejen po mateřské) "

Dozvíte se moje zkušenosti    a konkrétní kroky                      k podnikání  v nejlépe placené kosmetické společnosti na světě

 

Zde vložte své jméno a email, klikněte na "Stáhnout eBook"

Inspirativní rady od úspěšných žen

Přihlaste se k odběru nejžhavějších novinek, které jinde nenajdete:

Rubriky