Co muži sebevědomým podnikatelkám NIKDY neodpustí

17.06.2014 08:39

www.zenybezsefa.czPokud je žena krásná, úspěšná a tudíž i sebevědomá, dalo by se tak nějak logicky předpokládat, že bude mít úspěch i u mužů. Jenže to až taková pravda není, alespoň co se týče dlouhodobých vztahů. Že mají ženy, bohaté a zároveň atraktivní podnikatelky úspěch u mužů není překvapením. Pro mnohé však bude novinkou, že tyto vztahy obvykle nevydrží, ač se žena sebevíc snaží. Problém je paradoxně v jejím úspěchu, který muž stěží zvládne akceptovat. Jedině v případě, že on sám je o něco úspěšnější.

Ješitnost k mužům patří asi jako podšálek k šálku. Prostě už takoví jsou.

Muži jsou tak nějak od přírody předurčeni k tomu, aby byli hlavou rodiny, zabezpečili ji a to především materiálně. Jenže jakmile tyto otěže převezme žena, muž jakoby neví, co dělat. Cítí se méněcenný. Projevuje se to jeho nechutí, odvráceností ke své ženě, případně k celé rodině.

www.zenybezsefa.czMuži neunesou ženin úspěch

Muž chce být potřebný, touží po tom, aby hlavní místo v domácnosti měl on. Jenže v případě, že jeho žena vydělává dost peněz, aby zabezpečila finančně rodinu, a jeho plat je výrazně nižší, najednou jakoby tam ani nebyl. Má pocit, že rodina bez něj se obejde, takže je nepotřebný. V duši s takovými pocity bojuje, snaží se to zvládat, ale dříve či později to prostě vyplave na povrch.

Pro muže je těžké zvládnout situaci, kdy jeho žena vydělává mnohem více

Najde si jinou zábavu, vlastní úspěšnou ženu ignoruje, popichuje a často na veřejnosti dost nemožně ponižuje. Odmítá platit účty, vlastní finanční prostředky investuje do nákupu zbytečností, a mnohdy se ani nezdráhá si své vlastní polovičce říci o další peníze s nehranou drzostí a odůvodněním, že ona přece má hodně, tak se může rozdat.

Málokterá sebevědomá a ambiciózní žena toto snese a bohužel si s povzdechem musí konstatovat, že tento vztah, jako mnoho předtím skončilo.

Muži prostě závidí úspěšným ženám jak samotný úspěch, tak peníze, které díky tomu všemu vydělávají. Jestliže chce být žena v podnikání úspěšná, ale současně mít i trvalý vztah, je nezbytné, aby měla vedle sebe ještě úspěšnějšího muže, než je ona sama. Pak jim jejich harmonický a vyrovnaný vztah bude široké okolí jen závidět.

 

www.zenybezsefa.cz© Darina Adámková, www.zenybezsefa.cz

 

 

Foto 1 zdroj: https://strategie.e15.cz/zurnal/panske-casopisy-lakaji-inzerenty Foto 2 zdroj: https://www.jenprozeny.cz/laska/2395-princ-chudas-kym-budete-stastnejsi

eBook www.zenybezsefa.czStáhněte si eBook ZDARMA  "11 kroků, jak začít úspěšně podnikat v oblasti visage (nejen po mateřské) "

Dozvíte se moje zkušenosti    a konkrétní kroky                      k podnikání  v nejlépe placené kosmetické společnosti na světě

 

Zde vložte své jméno a email, klikněte na "Stáhnout eBook"

Inspirativní rady od úspěšných žen

Přihlaste se k odběru nejžhavějších novinek, které jinde nenajdete:

Rubriky