Právě TEĎ je ta nejvhodnější doba ZAČÍT

30.06.2014 10:50

www.zenybezsefa.cz Právě teď je ta nejvhodnější doba začít podnikatRozhodla jste se podnikat, ale pak začnete uvažovat o tom, jestli na to máte a zda to vůbec vyjde. Najednou ztratíte odhodlání, a i když si pořád tak nějak představujete, jak by vaše firma mohla fungovat, malujete si vlastní logo a upravujete nabídku, nic z toho se skutečně nestane, pokud neustále budete váhat.

 

Zítra není dnes

Čekáním svoji firmu nerozjedete. Budete jen prodlužovat čas, který jste mohla investovat do budování značky. Nechtějte udělat stejnou chybu, jako mnoho žen před vámi a později litovat, že jste již tehdy, kdy vás první myšlenka o založení vlastní firmy napadla, tak neučinila.

Bojíte se neúspěchu?

Ženy jsou obecně citlivější, vnímavější a více berou ohled na jiné, své blízké. Proto mnoho z nich má strach, že pokud jí podnikání nevyjde, ztratí nejen ona sama, ale i její rodina. Jenže zas na druhou stranu, když se vám vedení vlastního podniku bude dařit, bude z toho těžit právě i blízcí. Bát se neúspěchu je pro ženu typické, ale nikdy vás to neposune dál.

Chyby jsou a budou, je nutné se z nich poučit

Každý děláme chyby, a jestliže ji uděláme v rámci vlastního podnikání, není nic přijatelnějšího, než se z chyby poučit a jít dál. Jen vy sama si určíte, zda začnete podnikat. Jen vy sama si povedete vlastní firmu. Jen vy sama budete řešit problémy se svojí firmou. Jen vy sama budete těžit z úspěšného podnikání a případně se o to podělit s nejbližším okolím.

To se však nestane, když budete pořád čekat.

Správná doba pro začátek podnikání neexistuje. Prostě to udělejte a to co nejdříve. Zítra díky tomu již můžete být dál. Nejste ničím limitovaná, to jsou jen špatné myšlenky, rojící se ve vaší hlavě. Jednou provždy se jim postavte čelem, udělejte první a veledůležitý krok k rozvoji vlastního podnikání a neomezujte se něčím, co se ani nemusí stát.

Udělejte to hned, zítra bude možná pozdě.

 

www.zenybezsefa.cz© Darina Adámková, www.zenybezsefa.cz

 

 

Foto zdroj: https://www.zenysro.cz/detail/blogy/4219/PROC-TOHO-CHCEME-V-ZIVOTE-TOLIK

eBook www.zenybezsefa.czStáhněte si eBook ZDARMA  "11 kroků, jak začít úspěšně podnikat v oblasti visage (nejen po mateřské) "

Dozvíte se moje zkušenosti    a konkrétní kroky                      k podnikání  v nejlépe placené kosmetické společnosti na světě

 

Zde vložte své jméno a email, klikněte na "Stáhnout eBook"

Inspirativní rady od úspěšných žen

Přihlaste se k odběru nejžhavějších novinek, které jinde nenajdete:

Rubriky