Dokázáno! Ženy, které podnikají, se dožívají vyššího věku.

19.06.2014 14:01

Z nezávislých průzkumů, které byly zaměřeny na ženy vedoucí vlastní podnik versus ženy zaměstnané vyplynulo, žen podnikatelky se dožívají vyššího věku a to hned z několika důvodů.

Pleť  - klid v duši se projeví i na kůži

Žena pracující ve sféře, která ji baví, rozumí ji a určuje si sama pracovní dobu, je spokojená, klidná a při práci sebevědomá. Vnitřně je naprosto vyrovnaná což podněcuje celkově perfektní vzhled a zdravé tělo. Naopak dáma, které je pracovní doba určena zaměstnavatelem a která musí snášet všechny možné i nemožné nálady šéfa a jeho nepochopitelné rozkazy, vnitřně dost trpí, což se projevuje na nedokonalostech pleti, jako jsou především pupínky, a později i vrásky.

Sport – pravidelně a s nadšením

Podnikatelky více a pravidelně sportují. Díky tomu si udržují a formují postavu, a samozřejmě opět i zdraví. Důležité je to, že při pohybu se uvolňují endorfiny, známé jako hormony štěstí, které vnitřně posilují tělo i mysl. Kdo pravidelně sportuje, cítí se šťastný, vyrovnaný. Jenže ženy, které musí dny trávit v zaměstnání a nemohou se hnout z místa, vše potřebné se musí zařídit po práci, a pak pod tíhou únavy, způsobené také stresem padnou do postele. Na cvičení jim nezbývá čas a ani chuť.

Strava – kvalitně a s chutí

Žena, jež je sama sobě šéfem, si určuje, kdy bude jíst a dává si pozor na to, aby její strana byla pravidelná, a hlavně vyvážená. Může si dovolit kvalitní potraviny dle vlastní chuti, či doporučení. Také si většina podnikatelek dopřává sklenku dobrého vína, které v pravidelném a střídmém dávkování působí jako přírodní lék na tělo, ale i mysl a především životabudič, jež prodlužuje život. Oproti tomu zaměstnané ženy nestíhají ráno snídat, v poledne do sebe nahází v rychlostí blesku oběd a večer nedostatek potravy z celého dne dohání, což je dokonalým receptem na obezitu, infarkt a mnoho dalších, vážných nemocí.

Obecně žijí ženy podnikatelky spokojenější život

Je to jako jízda na kolotoči – dbají na sebe, aby i kvůli svému byznysu působili perfektně, dokonale, což je činí úspěšnými, tím pádem šťastnějšími. Mají tak chuť dělat svoji práci, baví je, stejně jako volnočasové aktivity, jež je opět povzbuzují do další práce. Pravidelností ve svém životě pak perfektně pracuje i jejich tělo a je štíhlé, krásné, stejně jako jeho majitelka – spokojená žena podnikatelka.

 

www.zenybezsefa.cz© Darina Adámková, www.zenybezsefa.cz

 

 

Foto 1 zdroj: https://ona.idnes.cz/miliardarka-ivana-trumpova-dama-ktera-ma-vsechno-f6f-/spolecnost.aspx?c=A071024_090315_ona_ony_jup Foto Zdroj 2: https://www.magazin-zdravi.cz/zdravi-a-kosmetika.15/osetreni-pleti-laserem-mlada-boleslav.10034.html Foto 3 zdroj: https://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-trendy-krasa/191761/6-nejhorsich-potravin-pro-vasi-plet.htmlFoto 4 zdroj: https://www.novinky.cz/zena/styl/169187-vikend-jen-pro-sebe-vycisti-hlavu-a-dobije-baterky.html

eBook www.zenybezsefa.czStáhněte si eBook ZDARMA  "11 kroků, jak začít úspěšně podnikat v oblasti visage (nejen po mateřské) "

Dozvíte se moje zkušenosti    a konkrétní kroky                      k podnikání  v nejlépe placené kosmetické společnosti na světě

 

Zde vložte své jméno a email, klikněte na "Stáhnout eBook"

Inspirativní rady od úspěšných žen

Přihlaste se k odběru nejžhavějších novinek, které jinde nenajdete:

Rubriky