BLOG

15.06.2014 18:37

skvělé výhody podnikáníUmíte si představit, že přijdete do práce a tam nebude váš nesnesitelný šéf a vám se tak bude pracovat s takovou lehkostí, že uděláte za den toho mnohonásobně více, než za jeho přítomnosti? To nemusí být jen sen, ale vaše vlastní podnikání, které skýtá mnoho skvělých výhod, díky kterým se budete mít čím dál líp.

09.06.2014 13:23

Jako žena jistě znáte ten pocit, kdy se necháte nalíčit, učesat a dáte si krásné šaty. Ve společnosti jste terčem chtivých pohledů mužů, cítíte se skvěle. Jste zábavná, sebevědomá a krásná žena, kterou jistě minimálně jeden z přítomných mužů pozve na drink, případně tanec a bude s vámi rád konverzovat. Krásky to prostě mají jednodušší a obzvlášť v podnikání. Buďte tedy krásná pořád.

26.05.2014 08:13

ženy bez šéfaDalo by se předpokládat, že mladá, krásná a chytrá žena, která úspěšně vede svoji firmu, bude pro muže velmi žádanou kořistí. Jenže právě to, že žádnou chybu nemá, je paradoxně její největší chyba.

 

19.05.2014 08:31

www.zenybezsefa.cz  5 důvodů, proč si podnikatelky více užijí sex než ženy zaměstnanéNapadlo vás někdy, že ženy, které podnikají a určují si téměř každý krok v životě samy, si více užívají sex než ženy, jež se poslušně hlásí každý pracovní den svému zaměstnavateli a pracovní dobu si z povinnosti odkroutí?

 

05.05.2014 10:55

Rozhodla jste, že se dáte na vlastní podnikání, už jste dokonce měla rozmyšlený koncept vlastní firmy, ale najednou vás popadly pochyby. V hlavě se vám začaly rojit otázky, zda na to máte, zda to zvládnete a co když o vaše služby či zboží nebude zájem, dostanete se do finančních problémů...                                                                                                                                                                                   

20.04.2014 22:35

Jak začít podnikat ?Říká se, že každý začátek je těžký. Jenže být nemusí, pakliže se na něj dostatečně připravíte. Rozhodně není vhodné se do podnikání ihned vrhnout po hlavě, aniž byste si dopředu neujasnila základní fakta. Ale stejně tak není potřeba dlouho otálet.

 

27.03.2014 13:34

 Andy Winson www.zenybezsefa.czOmílání pozitivních afirmací pokud jim nevěříte vnitřně, má nulovou účinnost, nic se u vás nezmění.... Andy je fakt profík a v těchto videích mluví o tom, jak myšlenku přeměnit na skutečnost nebo jak se zbavit deprese. Jednoduše a srozumitelně.

 

 

 

Záznamy: 11 - 18 ze 18
<< 1 | 2

eBook www.zenybezsefa.czStáhněte si eBook ZDARMA  "11 kroků, jak začít úspěšně podnikat v oblasti visage (nejen po mateřské) "

Dozvíte se moje zkušenosti    a konkrétní kroky                      k podnikání  v nejlépe placené kosmetické společnosti na světě

 

Zde vložte své jméno a email, klikněte na "Stáhnout eBook"

Inspirativní rady od úspěšných žen

Přihlaste se k odběru nejžhavějších novinek, které jinde nenajdete:

Rubriky