Jak začít podnikat ?

20.04.2014 22:35

Jak začít podnikat ?Říká se, že každý začátek je těžký. Jenže být nemusí, pakliže se na něj dostatečně připravíte. Rozhodně není vhodné se do podnikání ihned vrhnout po hlavě, aniž byste si dopředu neujasnila základní fakta. Ale stejně tak není potřeba dlouho otálet.

 

Jak začít podnikat ? www.zenybezsefa.czDost bylo pouze snění

Přestaňte o svých snech a plánech jen mluvit a začněte pracovat. Vzhledem k tomu, že čtete tento článek, již vás myšlenka o vlastním podnikání napadla a tudíž je nejvyšší čas ujasnit si obor své firmy. Neberte si příliš velké sousto, ale ani nebuďte příliš skromní. Oblast, kterou si zvolíte, vám musí být z nějakého pohledu znám. Důležité je, abyste se věnovala tomu, co je vám blízké, co vás baví, a víte, komu to nabídnout.

Správné naplánování

Oficiálně podnikání začíná založením vlastní firmy, kterou vyřídíte na příslušném úřadě. Jak postupovat je zbytečné popisovat, protože návodů je na internetu celá řada a navíc, novelizací zákonů se kolikrát postupy upravují. Pro vás je však důležité si předem vše podstatné namyslet. Pokud jste maminka na mateřské, je ten nejlepší čas právě na plánování. Až vaše drobotina usne, anebo ještě v lepším případě, bude-li hlídána, je ta nejvhodnější doba.

V klidu si vychutnejte šálek vaší oblíbené kávy, vezměte papír a tužku a začněte s plánováním.

Nedělejte nic zbrkle, ale ani dlouhou nepřemýšlejte. Důležité je si stanovit přesný cíl, kterého chcete dosáhnout. Bez toho to nepůjde.

Stanovte si seznam úkolů nejen na následující měsíc, ale ty důležité i na rok dopředu.

Je to jako s během na dlouhou trať. Musíte včas vyběhnout, nezaspat start, ale také po celou dobu udržovat tempo. Když při běhu pociťujete únavu a vysílení, vybičujete se ještě k většímu výkonu, protože do cíle prostě doběhnout musíte, chcete. Nevzdáváte se, pořád běžíte a blížící se cíl v dohlednu vás motivuje ke zvýšení fyzické síly.

Stejně tak postupujte při zařizování vlastní firmy. Jedině tak se dostanete tam, kam chcete.

ženy bez šéfa Darina AdámkováAutor Darina Adámková

 

 

Obrázek zdroj: https://viafestiva.cz/2012/10/jak-zacit-podnikat-bez-penez-online/

eBook www.zenybezsefa.czStáhněte si eBook ZDARMA  "11 kroků, jak začít úspěšně podnikat v oblasti visage (nejen po mateřské) "

Dozvíte se moje zkušenosti    a konkrétní kroky                      k podnikání  v nejlépe placené kosmetické společnosti na světě

 

Zde vložte své jméno a email, klikněte na "Stáhnout eBook"

Inspirativní rady od úspěšných žen

Přihlaste se k odběru nejžhavějších novinek, které jinde nenajdete:

Rubriky