Andy Winson - Jak myšlenku přeměnit na skutečnost

27.03.2014 13:34

 Andy Winson www.zenybezsefa.czOmílání pozitivních afirmací pokud jim nevěříte vnitřně, má nulovou účinnost, nic se u vás nezmění.... Andy je fakt profík a v těchto videích mluví o tom, jak myšlenku přeměnit na skutečnost nebo jak se zbavit deprese. Jednoduše a srozumitelně.

 

 

 

Kdo je Andy Winson ?

Andy Winson měl tu čest učit se naživo od těch nejlepších světových trenérů jako je Anthony Robbins, Jack Canfield, Brian Tracy, Robert Dilts, Joseph McClendon III, T.Harv Ecker, Robert G. Allen a mnohých dalších.

S většinou z nich se zná osobně a zjistil, že tyto mimořádně úspěšné osobnosti něco spojuje. Následují stejný princip, stejnou cestu. Je autorem knihy Mysli, Konaj, Zbohatni, kde popisuje tyto principy.

Andyho speciální tréninky a koučingy zažili tisíce lidí ve více krajinách Evropy. Přednáší na školách pro studenty a pedagogy. Působí jako "kouč" vrcholových sportovců, lídrů a TOP manažérů firem různého zaměření.

Je předním slovenským šířitelem (NLP) Neurolingvistického programování a také jediným mezinárodně uznávaných certifikovaným instruktorem firewalkingu na Slovensku.

Jeho životní vášní je pomáhat lidem, objevovat a rozvíjet jejich skutečný potenciál na cestě k vytouženému životu, probouzet jejich skryté síly a objevovat zroje, které se v nich skrývají.

Prostě náš člověk :-)

 

eBook www.zenybezsefa.czStáhněte si eBook ZDARMA  "11 kroků, jak začít úspěšně podnikat v oblasti visage (nejen po mateřské) "

Dozvíte se moje zkušenosti    a konkrétní kroky                      k podnikání  v nejlépe placené kosmetické společnosti na světě

 

Zde vložte své jméno a email, klikněte na "Stáhnout eBook"

Inspirativní rady od úspěšných žen

Přihlaste se k odběru nejžhavějších novinek, které jinde nenajdete:

Rubriky