To jak jste krásná, určuje váš úspěch v podnikání, aneb 6 důvodů, proč to mají krásky v podnikání jednodušší

09.06.2014 13:23

Jako žena jistě znáte ten pocit, kdy se necháte nalíčit, učesat a dáte si krásné šaty. Ve společnosti jste terčem chtivých pohledů mužů, cítíte se skvěle. Jste zábavná, sebevědomá a krásná žena, kterou jistě minimálně jeden z přítomných mužů pozve na drink, případně tanec a bude s vámi rád konverzovat. Krásky to prostě mají jednodušší a obzvlášť v podnikání. Buďte tedy krásná pořád.

  1. Cítíte se lépe

Pokud budete upravená, vždy se budete cítit dobře. Výjimkou jsou nemoci a podobné stavy, ale jinak za všech okolností musíte myslet na to, že prodáváte vlastní značku, sama sebe a i na základě vašeho vzhledu bude vaše podnikání úspěšné. Když jste upravená, cítíte se sama lépe a lépe se vám tak pracuje jak s klienty, tak obchodními partnery a taktéž sama se sebou.

  1. Přirozené sebevědomí

Díky dokonalému vzhledu máte i přirozené sebevědomí. Dokážete se plně soustředit na práci, která se vám daří. Mastné vlasy, třepící se nehty a nejistota, zda nový deodorant je skutečně účinný, přirozené sebevědomí zakopává do země. V takové chvíli se raději stáhnete, což není pro podnikání ideální. Na to vždy myslete a dbejte o vlastní zevnějšek.

  1. Nestydí se projevit se

Vstaňte ráno dříve a proveďte kompletní úpravu vzhledu. Jestliže nebudete s něčím spokojená, upravujete do té doby, dokud to nebude dokonalé. Jedině tak získáte úspěch. Vy sama se musíte cítit skvěle, abyste pak mohla pracovat na rozvoji vlastní firmy. Krásná žena se nestydí projevit, říci, co se ji líbí a co se naopak musí změnit. Jedině taková bude úspěšná.

  1. Jednání s partnery

Perfektní vzhled má co dočinění v jednání s obchodními partnery. Sama dobře víte, že pokud je někdo neupravený, máte tendenci mu nedůvěřovat. To je běžné a přirozené. Proto nechtějte být jako takoví lidé. Buďte krásná, dokonale upravená, ať je potěšením s vámi spolupracovat. Nejspíš díky tomu získáte i nějaké výhody navíc a to se vždycky hodí.

  1. Jednání s klienty

A stejné je to s klienty. Jestliže chcete prodat službu nebo věc, je nezbytné, abyste na kupující působila dobře. Jako krásná žena se můžete plně soustředit na klienta a působit profesionálně ve všech směrech.

  1. Pozitivní naladění

Vzhledem k tomu, že jste krásná, jste i pozitivně naladěná. Tím na sebe opět upoutáváte pozornost, lidé si vás více všímají, zajímají o služby, které nabízíte, a budou se k vám rádi vracet. Pozitivní naladění v mysli získáte jak úpravou zevnějšku a také fyzickým cvičení, při kterém se uvolňují endorfiny, známé hormony štěstí, jež stimulují vnitřní radost a s nefalšovaným optimismem vedou do další práce, kde jako kráska získáte snáze úspěchu.

 

 

 

© Darina Adámková, www.zenybezsefa.cz

 

 

Zdroj foto 1: https://www.telenovely.net/tag/gaby-espino/  Foto 2: https://footage.shutterstock.com/clip-736063-stock-footage-beautiful-business-woman-smiling-and-moving-moving-her-head.html

eBook www.zenybezsefa.czStáhněte si eBook ZDARMA  "11 kroků, jak začít úspěšně podnikat v oblasti visage (nejen po mateřské) "

Dozvíte se moje zkušenosti    a konkrétní kroky                      k podnikání  v nejlépe placené kosmetické společnosti na světě

 

Zde vložte své jméno a email, klikněte na "Stáhnout eBook"

Inspirativní rady od úspěšných žen

Přihlaste se k odběru nejžhavějších novinek, které jinde nenajdete:

Rubriky